Zvěřinové ragú s chilli fazolemi

Suroviny

zvěřiny (jelen, srnčí, daněk)
500 g
hladké mouky
1 PL
slaniny
50 g
chilli fazolí (nebo červených fazolí a chilli papričky)
2 plechovky
cibule
2 ks
česneku
2 stroužky
sladké mleté papriky
1 ČL
kmínu
1/2 ČL
oregána
1-2 ČL
oleje
1-2 PL
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Maso nakrájejte na kostky a obalte v hladké mouce. V kastrolu rozškvařte slaninu se lžící oleje, přidejte na ní drobně nakrájené cibule a opečte. Přidejte česnek, maso a ještě opékejte, dokud se maso nezatáhne. Osolte, opepřete, vmíchejte papriku, nepatrně podlijte a duste do měkka. Přidejte fazole, oregano a prohřejte. Podávejte samotné nebo s vhodným pečivem.

Jak postupovat, pokud nemáte chilli fazole: červené fazole ve slaném nálevu předem slijte, na trošce oleje zpěňte chilli papričku, přidejte propláchnuté odkapané fazole, prohřejte a odstavte.

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.9.2016 10:39

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist