Znojemská omáčka bez párků

Suroviny

hovězí maso
600 g
okurky kyselé
6 ks
cibule
1 ks
hladká mouka
2 PL
vejce vařená natvrdo
2 hrnků
plnotučná hořčice
2 PL
sůl
1 KL
pepř
0,3 KL

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na kousky nebo menší plátky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji, poté přidáme maso, osolíme, opepříme a přimícháme 1 lžíci hořčice.

Podlijeme vodou a vaříme téměř doměkka. Poté přisypeme 3 najemno nakrájené okurky a druhou lžíci hořčice a vaříme dále. Nakonec před podáváním přidáme zbylé 3 nakrájené okurky a nakrájená vajíčka (uvařená natvrdo). Zahustíme moukou a podáváme – nejlépe s rýží.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.3.2011 5:06| autor: (liddduska)

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist