Zeleninový hrnec s těstovinami

Suroviny

olej
3 PL
cibule
1 ks
česnek
3 stroužky
kukuřice (nebo kukuřičná zrna)
2 ks
mrkev
2 ks
paprika
1 ks
rajčata
4 ks
brambory
2 ks
zelené fazolky
100 g
cuketa
100 g
brokolice
150 g
těstoviny
100 g
zeleninový vývar
1,2 l
sůl, pepř
dle chuti
bazalka
dle chuti

Postup přípravy:

Na oleji lehce zpěňte nakrájenou cibuli. Přidejte na kousky nakrájenou mrkev, papriku, česnek a lehce opečte. Vsypte na kostičky nakrájená rajčata, oloupané, na kostky nakrájené brambory, na kolečka nakrájenou kukuřici (z vyzrálé kukuřice pouze zrna), očištěné a podle potřeby překrájené fazolky, osolte, opepřete a krátce poduste. Zalijte vývarem, uveďte do varu a povařte, dokud zelenina není téměř měkká. Nakonec přidejte na růžičky rozebranou kukuřici, nakrájenou cuketu a těstoviny, minutu povařte, odstavte a nechte dojít. Nakonec ještě vmíchejte jemně nasekanou bazalku a podávejte samotné nebo s pečivem.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.4.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist