Zelená jablka s nádivkou z kuřecích prsíček

Suroviny

kuřecích prsíček
250 g
zeleninového bujonu
1 kostka
sterilované kukuřice
150 g
rozinek
2 PL
citrónové šťávy
1 PL
hořčice
1 ČL
jogurtu
1 PL
olivového oleje
1 PL
jablek Granny smith
4 ks
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Do vroucí vody s kostkou zeleninového bujónu vložte 250 g kuřecích prsíček a zvolna je uvařte doměkka. Vychladlá nakrájejte na malé kousky, vložte do misky, přidejte 150 g sterilované kukuřice, 2 lžíce vypraných rozinek, lžíci citrónové šťávy, lžičku hořčice, lžíci jogurtu, lžíci olivového oleje, osolte a opepřete. Vydlabejte 4 větší jablka a vytřete je citrónovou šťávou. Dužinu zbavenou semínek a tuhých částí drobně nasekejte a přidejte do směsi, kterou naplňte vydlabaná jablka.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.12.2016 1:23

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist