Zapečené krevety s chřestem

Suroviny

chřest
500 g
oloupané krevety
300 g
černé olivy
10 ks
zelené olivy
10 ks
cherry rajčata
250 g
máslo
20 g
zakysaná smetana
200 g
sladká smetana
100 ml
vejce
3 ks
drcený barevný pepř
1 ČL
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Chřest oloupejte, vložte ho do vroucí vody a uvařte skoro do měkka (4 -5 minut). Vyndejte ho, nechte okapat a nakrájejte na kousky. Promíchejte ho s oloupanými krevetami, na půlky překrájenými rajčaty a pokrájenými černými a zelenými olivami. Směs vložte do máslem vytřené zapékací mísy. Zakysanou smetanu a sladkou smetanu rozmíchejte s vejci, solí a pepřem, nalijte na směs a vložte do trouby vyhřáté na 180°C. Zapékejte asi 30 minut a ihned podávejte.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.10.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist