Zapečené kotlety s anglickou slaninou

Suroviny

kotleta bez kosti
500 g
sklenice sterilovaného leča
1 ks
šunka
100 g
anglická slanina
100 g
eidam
150 g
šlehačka
1 ks
sůl, pepř
dle chuti
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Plátky kotlet naklepeme, po okrajích nařízneme, osolíme a opepříme. Nejprve zlehka osmažíme na pánvi na oleji, poté přendáme do pekáčku. Na každý plátek masa rozložíme anglickou slaninu a šunku (plátky nebo nudličky), navrch kopeček leča a vše poklademe sýrem. Zalijeme šlehačkou a dáme zapéct do trouby.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.5.2013 10:04

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist