Výborné karbanátky se zakysanou smetanou

Suroviny

mletého masa
500 g
vajec
4 ks
hladké mouky
4 PL
prášku do pečiva
1/2 balíčku
zakysané smetany
2 PL
nasekaného česneku
1 ks
sůl, pepř
dle chuti
vegeta na dochucení
dle chuti

Postup přípravy:

Všechny suroviny na přípravu karbanátků smícháme v misce. Necháme 20 minut odstát a poté z hmoty tvarujeme menší karbanátky, které smažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Vysmažené ukládáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného oleje a podáváme s bramborovou kaší.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.12.2016 12:01

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist