Vepřové nudličky z Bombaye s povidly

Suroviny

vepřového masa
600 g
švestkových povidel
100 g
pomeranč
1 ks
dle chuti citronová šťáva, zázvor, muškátový oříšek
dle potřeby olej

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a přidáme špetku muškátu. Připravené maso orestujeme na rozpáleném oleji doměkka. Poté přidáme oloupaný a na jemno nasekaný zázvor, citronovou šťávu a povidla. Podle potřeby přidáme trochu vody a dobře rozmícháme, aby se povidla rozpustila.

Pomeranč oloupeme a vykrájíme bílé slupečky. Nakrájíme na malé kostky a přidáme do pánve. Necháme vyvařit část vody a až bude mít omáčka požadovanou konzistenci, tak můžeme podávat. Jako příloha je se hodí rýže.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.3.2011 5:05

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist