Vepřové kotlety na kmínu a víně

Suroviny

vepřové kotlety
4 ks
máslo
2 ČL
bílé víno
50 ml
drcený kmín
1/4 ČL
sůl, pepř
hladká mouka
olej
vývar

Postup přípravy:

Plátky masa lehce naklepeme, opepříme a z obou stran poprášíme hladkou moukou. Na rozpáleném oleji kotlety opečeme z obou stran a podlijeme vínem. Jakmile se víno odpaří, zmírníme teplotu, maso osolíme, ochutíme kmínem a podlijeme vývarem.

Pod pokličkou podusíme doměkka. Měkké kotlety vyjmeme a uchováme na teple. Maso obalíme v hladké mouce, vložíme do vydušené šťávy a necháme přejít varem. Tím se šťáva trochu zahustí a zjemní.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.7.2011 5:40| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist