Vepřové kostky se zelím a smetanou

Suroviny

vepřové maso
1/2 kg
anglická slanina
20 dkg
kmín
zelí
3 ks
smetana
1/4 l
sůl
pepř
cibule
sádlo
houskový knedlík

Postup přípravy:

Nakrájíme cibuli a orestujeme na sádle, přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu. Chvíli osmahneme a přidáme na kostičky nakrájené maso, přidáme drcený kmín, osolíme, opepříme a dusíme, cca po 40 min. Přidáme zelí (zelí nevaříme), promícháme a vše zalijeme smetanou. Dáme do vyhřáté trouby asi cca na hodinu. Hotové podáváme s houskovým knedlíkem.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.3.2011 11:57| autor: Marta75

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist