Vepřová žebírka na pivu s pórkem

Suroviny

masitých vepřových žebírek
1500 g
pórku
600 g
světlého piva
1 lahev
drceného barevného pepře
2 PL
sádla
2 PL
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Vepřová žebírka nakrájíme na plátky, osolíme je. Ve větším pekáči na rozehřátém sádle žebírka ze všech stran opečeme dozlatova. Opečené maso zalijeme pivem, hojně posypeme podrceným barevným pepřem, přikryjeme a pečeme, v troubě vyhřáté na 170-180 °C, asi 45 minut, během pečení občas pokrm přelijeme výpekem a případně podlijeme dalším pivem. Nakonec žebírka doplníme o kolečka nakrájeného pórku a pečeme ještě dalších 15 minut odklopená.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.7.2018 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist