Vepřová směs s hráškem, kyselou okurkou a vejci

Suroviny

vepřové plecko
500 g
sterilovaný hrášek
150 g
sladkokyselá okurka
2 ks
uvařená vejce na tvrdo
2 ks
cibule
1 ks
vývar z kostky bujónu
350 ml
mletá paprika
1 ČL
hladká mouka
2 PL
smetana
200 ml
sádlo
1/4 ks
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na kostky, osolíme. Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso, orestujeme, poprášíme paprikou, zalijeme vývarem nebo vodou, dusíme, až je maso měkké. Hladkou mouku promícháme se smetanou, zalijeme měkké maso a na mírném ohni provaříme. Nakonec přidáme na kostičky nakrájenou okurku a hrášek. Podáváme s knedlíkem nebo rýží, na talíři do omáčky přidáme kousky vařených vajec.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.9.2017 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist