Vepřová krkovice na grilu s hořčicí

Suroviny

krkovička
600 g
hořčice
4 PL
olej
4 PL
sójová omáčka
2 PL
česnek
4 stroužky
mletý černý pepř, drcený kmín
1 špetka
chilli koření, bylinková sůl
1 špetka

Postup přípravy:

Krkovičku dobře omyjeme, osušíme, nakrájíme na čtyři silnější plátky, nařízneme v krajích, případně ji naklepeme. Maso osolíme bylinkovou solí, potřeme rozetřeným česnekem, mletým pepřem, chilli kořením, kmínem, hořčicí, zakapeme sójovou omáčkou, naložíme do oleje a necháme v chladnu nejlépe do druhého dne naležet. Druhý den položíme plátky masa na mřížku grilu potřenou tukem a grilujeme na rozehřátých uhlících z obou stran 6 až 13 minut (záleží, jestli maso budeme chtít více nebo méně propečené).

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.5.2015 7:28| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist