Velikonoční mazanec s kandovaným ovocem

Suroviny

hladké mouky
500 g
prášek do pečiva
1 ks
netučného tvarohu
250 g
vanilkový cukr
1 ks
citron
1 ks
kandované ovoce
60 g
rostlinného tuku
150 g
moučkového cukru
200 g
vejce
2 ks
rozinky
60 g

Postup přípravy:

Rostlinný tuk utřeme s moučkovým cukrem, přidáme vejce, nastrouhanou citrónovou kůru, vanilkový cukr, tvaroh, mouku s práškem do pečiva, vmícháme rozinky předem namočené v rumu a kandované ovoce. Vše důkladně promícháme a vytvoříme bochánek, který pečeme na vymazaném plechu při 160°C asi 20 minut a dalších 30 minut při 180°C.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.4.2014 10:19| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist