Vařená hlíva

Suroviny

hlívy
500 g
sůl
tatarské omáčky
100 g
strouhaného křenu
2 PL
petrželka

Postup přípravy:

Hlívu uvaříme v osolené vodě, nakrájíme na větší kousky, položíme na talíře, polijeme tatarskou omáčkou, posypeme strouhaným křenem a nadrobno sekanou petrželkou. Podáváme s opečenými plátky chleba.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.8.2013 5:43| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist