Femina.cz > Česká a světová kuchyně > Vánoční kuchařka: Kuřecí mishmash
Vánoční kuchařka: Kuřecí mishmash
Je tu druhý díl vánočního vaření.
Potřebujete:
• Kuřecí maso (nejlépe řízky)
• bramboráky
• sterilizované žampiony
• cibule
• česnek
• sterilizovaná kapie
• vejce
• olej
• sůl
• pepř
• kari
• worcesterová omáčka
• kečup
Postup:
Na rozpáleném oleji prudce osmahneme na malé kousky nakrájené kuřecí maso, které jsme před tím osolili, opepřili a zakápli worcestrovou omáčkou. Maso vyjmeme a do zbylého tuku dáme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Jen zpěníme a přidáme prohřát nadrobno nakrájené bramboráky, žampiony, kapie. K prohřáté směsi přidáme kuřecí maso. Dochutíme kari kořením a lžičkou kečupu. Přidáme vejce, která celou směs spojí.
Podáváme nejlépe s hranolky.