Vánoční čaj

Voní vám rumový čaj? Nabízíme vám recept na nealkoholickou verzi pro mrazivé předvánoční večery…

Potřebujeme:
– černý čaj
– cukrářské rumové aroma
– pomeranč či citron
– med či hnědý cukr

Do klasicky připraveného černého čaje přidáme kapičku cukrářského aroma, osladíme a dochutíme pomerančovou či citronovou šťávou…Pijeme horké….

A ještě jeden extra tip na závěr
Pokud seženete pomeranče bez chemického ošetření, zkuste je nakrájet na kolečka a usušit na topení stejně jako pro dekorační účely. Vzniknou voňavé „křížaly“, které se hodí jako jedlá ozdoba přesně do vánočního čaje. Dobrou chuť!

28.11.2007 12:00| autor: Renata Petříčková
Více o tématu: receptvánoční čajčaj

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist