Tvarohové gnocchi s pikantní omáčkou

Suroviny

brambor
240 g
tvarohu
200 g
krupice
80 g
vajec
1 ks
česneku
3 stroužky
feferonky
1 ks
cibule
1 ks
šunky
120 g
rajčat
400 g
bazalky
1 hrst
sůl, mletý pepř
dle chuti
olivový olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Brambory předem uvaříme, necháme vychladnout, studené oloupeme a prolisujeme. Přidáme tvaroh, krupici, vejce, osolíme a vypracujeme těsto. Vyválíme válečky a tvarujeme asi 3 cm dlouhé gnocchi. Vidličkou uděláme na každém kousku ozdobný zářez. Vaříme ve vroucí vodě asi pět minut, dokud nevyplavou. Scedíme a uchováme v teple. Na rozehřátém oleji orestujeme cibulku, prolisovaný česnek, přidáme kostičky šunky, jemně posekanou feferonku a bazalku. Rajčata nakrájíme na kousky a rozdusíme je na cibulovém základu. Ochutíme solí, pepřem. Hotovou směs můžeme rozmixovat. Gnocchi servírujeme přelité pikantní omáčkou.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.2.2017 3:25| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist