Treska na másle s česnekem

Suroviny

filé z tresky
70 dkg
olej
2 PL
hladká mouka
1 PL
česnek
3 stroužky
sůl
pepř
máslo
2 PL

Postup přípravy:

Filé osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na oleji z obou stran. Přidáme na plátky nakrájený česnek, máslo, přikryjeme a dopečeme v předehřáté troubě. Při podávání filé polijeme výpekem s česnekem.

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 2x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.10.2015 9:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist