Tradiční rybí polévka

Suroviny

mrkev
2 ks
petržel
1 ks
celer
1/4 ks
brokolice
1/2 ks
sůl
zelená petrželka
muškátový květ
hlava z kapra, vnitřnosti, jikry
máslo
2 PL
hladká mouka
2 PL

Postup přípravy:

1. Hlavu, kostru a vnitřnosti opláchneme a dáme do vody. Osolíme a vaříme asi 1/2 hodiny. Vývar přecedíme.

2. Maso z kostry obereme a dáme zpět do vývaru.

3. Mezitím si osmažíme na másle nastrouhanou zeleninu a spolu s brokolicí a vnitřnostmi přidáme do vývaru a povaříme.

4. Dochutíme muškátovým květem, přidáme jíšku z másla a mouky a rybí polévka je hotová.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.12.2010 6:08| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist