Toasty se slaninou a vejcem

toasty-se-slaninou-a-vejcem-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

toastový chléb
8 plátků
uzený vepřový bok nakrájený na plátky
400 g
vejce
4 ks
olej
dle potřeby
sůl, mletý pepř
dle chuti
zelený salát
několik listů

Postup přípravy:

Plátky uzeného boku rozložíme na studený plech vyložený papírem na pečení, vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a upečeme dozlatova. Mezitím na pánvi s trochou oleje (nebo na suché teflonové pánvi) připravíme z vajec volská oka, lehce je osolíme a opepříme. Plátky toastového chleba opečeme v toasteru nebo nasucho v troubě dozlatova. Poklademe je opečeným uzeným bokem a volskými oky, ozdobíme listy salátu a ještě horké podáváme, doplněné hořčicí, kečupem, solí a pepřem, aby si každý mohl svůj toast dochutit.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.11.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist