Těstoviny se švestkovou omáčkou

Suroviny

chlazené čerstvé těstoviny
1 balíček
jádra vlašských ořechů
120 g
švestky
400 g
nastrouhaný perník
4-5 PL
skořice
1/2 ČL
citrón
1/2 ks
cukr
50 g
máslo
20 g
voda
400 ml

Postup přípravy:

Rozpůlené vypeckované švestky zalijte vodou, přidejte cukr, skořici, uveďte do varu a krátce povařte. Přidejte perník, citronovou šťávu a trochu citronové kůry. Vařte do mírného zhoustnutí. Nakonec vmíchejte máslo, hrubě nasekané ořechy a krátce společně prohřejte. Mezitím uvařte těstoviny podle návodu, rozdělte na talíře a přelijte omáčkou.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.11.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist