Teplý hruškový nápoj

Suroviny

hruškový džus (nektar s 50 % podílem ovoce)
1 ks
celá skořice
1 ks
hřebíček
1 ks

Postup přípravy:

Do džusu vložíme celou skořici a hřebíček dle vlastní chuti a přivedeme k bodu varu. Na 2 dl nápoje dávám kousek skořice a 2 hřebíčky. Horké přelijeme do sklenic a ihned podáváme.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.12.2015 10:32| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist