Tatarák z lososa

tatarak-z-lososa-1100x618.jpg Zdroj: profimedia.cz

Suroviny

steak z lososa
400 g
citrónová šťáva
1-2 ČL
malá cibule
1 ks
malý žloutek od slepic z výběrového chovu
1 ks
ostrý kečup
2 ČL
olivový olej
2 PL
sůl, mletý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Z lososových steaků opatrně odkrojíme kůži. Maso omyjeme, osušíme, pinzetou je zbavíme kostí, maso rozkrájíme a rozmixujeme. Směs osolíme, opepříme, zakápneme šťávou. Oloupanou cibuli najemno nasekáme a vmícháme k rybě. Přidáme kečup, žloutek a olej. Promícháme a necháme v chladu rozležet. Tatarák podáváme na opečených toustech.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.8.2022 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist