Sytá polévka se zeleninou a vínem

Suroviny

kuřecího masa bez kostí
150 g
pórek
1 ks
mrkve
200 g
květáku
150 g
hrášku
50 g
bílého vína
1 dcl
oleje
1 PL
sójové omáčky
1 PL
sůl a pepř

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na nudličky, pórek nakrájíme na kolečka a očištěnou mrkev nakrájíme na plátky. V hrnci na oleji osmahneme maso, pak přidáme pórek a mrkev, zalijeme 1 litrem vody, přivedeme k varu, osolíme, opepříme a krátce povaříme. Květák rozebereme na růžičky, dáme do polévky, přidáme hrášek, sójovou omáčku a víno a mírně vaříme ještě 15 minut.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.8.2013 3:40| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist