Surf & Turf

Suroviny

hovězí medailonky
2 ks
tygří krevety
2 ks
brambory
200 g
máslo
6 PL
mléko
portské víno
4 cl
demi glace
4 cl
čekanka
2 ks
balzamika
1 PL
mořská sůl
cukr
slunečnicový olej

Postup přípravy:

Maso a krevety očistíme, krevety oloupeme a vyjmeme střívko. Osolíme a na oleji ogrilujeme dle libosti. Oloupeme brambory, uvaříme je, přidáme mléko, sůl, máslo a připravíme bramborové pyré. Čekanku orestujeme v pánvi na oleji, osolíme, opepříme, přidáme špetku cukru, zastříkneme balzamikem a lehce podusíme, zredukujeme. Porstské víno společně s demi glace svaříme na polovinu.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 2x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.2.2016 8:41| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist