Štrůdl z piva s jablky a skořicí

Suroviny

hladká mouka
350 g
hera
250 g
pivo
12 PL
strouhanka
3 hrsti
jablka
600 g
rozinky
100 g
ořechy
100 g
cukr
3 PL
mletá skořice

Postup přípravy:

Z mouky, tuku a piva zaděláme těsto a necháme ho přes noc uležet. Druhý den rozdělíme těsto na 3 díly, každý rozválíme, posypeme strouhankou a nastrouhanými jablky. Přidáme rozinky, ořechy a zasypeme skořicí a cukrem. Pečeme dozlatova.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist