Staročeský velikonoční krobeš

Suroviny

Listové těsto v plátu
1 ks
Sýr Krolewski
200 g
Šunka
200 g
Žloutek
1 ks
Jarní cibulka s natí
1 ks
Pórek
1/2 ks
Staročeské koření
1 PL
Drcený kmín
1 PL

Postup přípravy:

Na rozbalené listové těsto vrstvíme po celé ploše šunku a plátky sýru Krolewski. Na spodní třetinu těsta poté nasypeme na kolečka nakrájený pórek a celé těsto okořeníme staročeským kořením.

Těsto krásně odspodu zabalíme do ruličky, potřeme žloutkem a posypeme drceným kmínem.

Pečeme v troubě předehřáté na 200 °C zhruba po dobu 18 až 20 minut.

Po upečení necháme krobeš na čtvrt hodiny vychladnout, poté jej nakrájíme na tenká kolečka. Pro ještě větší gastronomický zážitek doporučujeme před podáváním ozdobit najemno nakrájenou cibulkou.

Více receptů naleznete na www.syrnadzlato.cz.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.3.2018 10:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist