Špenátové těstoviny se žampióny a sýrem

Suroviny

špenátových těstovin
500 g
tuku
2 PL
polohr. mouky
2 PL
silná kapie
1 ks
steril. žampiónů
1/2 šálku
rajčat. šťávy
1,5 šálku
steril. okurky
3 ks
másla
1 PL
eidam, dle chuti chilli
sůl a pepř

Postup přípravy:

Těstoviny uvaříme. Scedíme je a necháme okapat. Přidáme máslo a přikryté je udržujeme v teple. Z mouky a tuku připravíme světlou jíšku. Přidáme papriku nakrájenou na nudličky, rajčatovou šťávu, důkladně promícháme a povaříme.

Přidáme chilli koření, mletý pepř a sůl, žampióny a okurky nakrájené na plátky. Krátce podusíme a sejmeme z ohně. Těstoviny polijeme omáčkou a posypeme strouhaným eidamem

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.3.2011 9:36| autor: evhu

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist