Špagety s rajčatovou omáčkou a parmezánem

Suroviny

rajčat
250 g
olivového oleje
2 PL
bazalka
1 KL
sůl
1 špetka
špagety
250 g
parmezán
1 šálek

Postup přípravy:

Omytá a nakrájená rajčata dusíme na rozehřátém oleji, přidáme špetičku soli a bazalku.Hotovou rajskou omáčkou přelijeme špagety, rozdělené na dvou talířích. Dobrou chuť!

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Markéta Dušková

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist