Špagety s boloňskou omáčkou

Suroviny

špaget
500 g
mletého masa (směs vepřového a hovězího)
500 g
konzervovaných rajčat (850 ml)
1 plechovka
cibule
1 ks
zmrazené zeleninové směsi na polévku
50 g
nasekané zelené petrželky
1 hrst
rajčatového protlaku
2 PL
olivového oleje
2 PL
sůl, mletý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Cibuli nakrájíme na kostičky a spolu s mletým masem opečeme na rozehřátém olivovém oleji. Maso osolíme, opepříme, přidáme zmrazenou polévkovou zeleninu a asi 3 minuty podusíme. Rajčata z konzervy nakrájíme na kousky, přidáme je k masu a vaříme asi 15 minut. Pak vmícháme rajčatový protlak, omáčku dochutíme solí a pepřem a na závěr do ní vmícháme nasekanou petrželku. Uvařené špagety rozdělíme na talíře, přelijeme horkou omáčkou a ihned podáváme.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.10.2016 1:17

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist