[Ukončeno] Soutěžte o nové ochucené protlaky a pyré Heinz
Právě díky dlouholetým zkušenostem s pěstováním rajčat se Heinz rozhodl v letošním roce uvést na trh novou řadu rajčatových produktů na vaření. Jedná se o prvotřídní kvalitní rajčatové protlaky a rajčatové pyré bez přidaných konzervantů, barviv či umělých zahušťovadel.
Jako jediný výrobce na trhu přináší Heinz unikátní ochucené varianty rajčatových protlaků. Tyto produkty jsou skvělým základem doma připravovaných polévek či omáček. Aby Heinz hospodyňkám ulehčil vaření, nabízí mimo klasického rajčatového protlaku také ochucený rajčatový protlak s česnekem a rajčatový protlak s bylinkami. Proti konkurenčním protlakům protlaky Heinz neobsahují přidaný cukr, což ocení nejen gurmáni ale i ti, kteří dbají na zdravý životní styl nebo štíhlou linii.
Rajčatové protlaky ovšem nejsou jediným produktem, se kterým Heinz přichází. Premiérově na českém trhu také představuje naprostou novinku, a to produkt – Tomato Frito. Jedná se o unikátní recepturu rajčatového pyré běžně prodávanou ve Středomoří, ovšem v České republice zatím nepříliš známou. Tomato Frito se vyrábí z drcených rajčat, do nichž se přidává rostlinný či olivový olej, ve kterém se osmahne cibulka a česnek, následně se procedí a malé množství příjemně nasáklého oleje vůní osmahlé cibulky a česneku se přimíchá do rajčatového pyré. Nové Tomato Frito je k dostání ve dvou variantách, kromě klasického také Tomato Frito s přidanou zeleninou.
Vyzkoušet nové ochucené protlaky a pyré Heinz máte nyní možnost i Vy. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a být mezi pěti vylosovanými výherci, kteří od nás dostanou balíček produktů Heinz.
Jaké národnosti byl zakladatel „kečupového impéria“ Heinz Henry John Heinz?
A) Angličan
B) Američan
C) Francouz
Nápovědu hledejte na www.heinz.cz
Správné odpovědi posílejte na adresu soutez@femina.cz do 8.8.2010 pod heslem HEINZ. Nezapomeňte uvést svoji celou adresu pro zaslání výhry.
Výherci se stali:
Šárka Čermáková
Anežka Novotná
Zuzana Jeníkovská
Laura Doležalová
Anežka Kolárová
Gratulujeme!