Sirup ze sedmikrásek

Suroviny

květů sedmikrásek
500 g
citrónu
1 ks
cukru krupice
750 g
vody
750 ml

Postup přípravy:

Omyté květy sedmikrásek přelijeme vroucí vodou, přidáme k nim pečlivě odrhnuté a na kousky nakrájené citrony i s kůrou. Necháme den louhovat a pak výluh scedíme přes jemné, nejlépe lněné plátýnko, obsah důkladně vymačkáme. Přidáme cukr, za občasného míchání svaříme do hustoty sirupu. Sedmikráskový sirup necháme dobře vychladnout.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.6.2016 4:01| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist