Sirup z máty

Suroviny

cukru krupice
500 g
čerstvých lístků máty
70 g
vody
500 ml
šťáva citrónu
1 ks

Postup přípravy:

Vodu smícháme s cukrem a přivedeme k varu. Jakmile nám začne směs houstnout, přidáme nadrobno nakrájené čerstvé lístky máty, krátce povaříme a přikryté necháme za občasného zamíchání 2-3 hodiny odstát. Tekutinu přecedíme, opět zahřejeme téměř k bodu varu. V této fázi přidáme šťávu z citrónu, promícháme a naplníme do lahví.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.5.2016 8:32| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist