Šípkový čaj s medem

Postup přípravy:

Šípky rozdrtíme například kuchyňským válečkem, mlýnkem na kávu nebo v hmoždíři a přes noc je necháme luhovat ve studené vodě. Těsně před použitím nálev podle potřeby opatrně zahřejte těsně pod bod varu. Horký čaj přecedíme přes husté sítko a dochutíme medem.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.9.2015 8:13| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist