Salát z krevet, pomela a avokáda

Suroviny

pomelo
1 ks
avokádo
1 ks
loupané krevety
250 g
majonéza
150 ml
bílý jogurt
150 ml
limetková šťáva
2 PL
sůl, pepř
ledový salát
bageta

Postup přípravy:

Pomelo rozebereme na dílky, které zbavíme tuhých blan. Očištěnou dužinu nakrájíme na menší kousky. Vyzrálé avokádo rozkrojíme na polovinu a odstraníme pecku a vnitřek vydlabeme lžičkou.

V míse promícháme kousky pomela s vydlabanou dužinou z avokáda. Vše zakapeme limetkovou šťávou, osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Přidáme krevety a směs spojíme jogurtem a majonézou. Vložíme do chladničky a necháme 15 minut rozležet.

Salát podáváme na listech ledového salátu s čerstvou bagetou.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.7.2011 12:12| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist