Salát z červené řepy s vejcem

Suroviny

červená řepa
1 ks
vařené vejce
1 ks
majonéza
3 PL
sůl

Postup přípravy:

Červenou řepu omyjeme pod tekoucí vodou a ve slupce uvaříme doměkka. Necháme vychladnout a ostrým nožem lehce oloupeme slupku. Poté ji nastrouháme na jemném struhadle a přidáme i najemno nastrouhané uvařené vejce.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Ke směsi přidáme 2–3 lžíce majolky, podle chuti sůl a vše promícháme. Salát podáváme chlazený s celozrnným pečivem.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.2.2012 5:51| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist