Salát s angreštem a malinami

Suroviny

zralého zeleného angreštu
500 g
cukru
200 g
malin
250 g
malinového likéru
2 cl
smetany ke šlehání
1/8

Postup přípravy:

Angrešt očistíme, opereme, nasypeme do kastrolu, zasypeme cukrem a na malém plamínku asi 10 minut dusíme tak, aby angreštové bobule nepopraskaly. Podušený angrešt přendáme do mísy, vmícháme přebrané maliny a zalijeme likérem. Salát podáváme ještě vlahý s vychlazenou šlehačkou. Použijeme-li kompotovaný angrešt, podáváme salát vychlazený.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist