Rychlé kuřecí karbanátky s petrželkou a celerem

Suroviny

vařené kuře
1 ks
menší cibule
1 ks
řapíky řapíkatého celeru
2 ks
červené papriky
1/2 ks
žluté papriky
1/2 ks
petrželové natě
1 svazek
větší vejce
1 ks
sůl, pepř
strouhanka dle potřeby
olej na vymazání

Postup přípravy:

Vařené maso zbavíme kůže a vykostíme ho. Čisté maso pokrájíme na drobné kousky a vložíme do mísy. Cibuli, celer a papriky nakrájíme na drobné kousky přimícháme k masu. Přidáme vejce, trochu strouhanky, ochutíme solí a pepřem. Masovou směs prohněteme a tvoříme malé placičky, které naskládáme na vymazaný plech a potřeme je olejem.

Pečeme asi 20 minut. Podáváme se salátem nebo vařeným bramborem.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist