Rychlá svíčková

Suroviny

celer
1/2 ks
mrkev
3 ks
cibule
1 ks
špek
8 dkg
sůl a cukr
1 špetka
bujón
1 kostka
zakysaná smetana
1 balení
tymián
1 špetka
bobkový list
1 ks

Postup přípravy:

Špek nakrájíme a vyškvaříme, přidáme nasekanou cibuli a nakrájenou zeleninu a rychle osmahneme. Přidáme lžičku cukru, koření, podlijeme a dusíme do měkka. Osolíme a můžeme přidat jednu kostku hovězího bujónu. Vyndáme koření, rozmixujeme a přidáme smetanu. Dle potřeby zahustíme. Podáváme s houskovým nebo lázeňským knedlíkem a vařeným masem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.7.2018 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist