Rybí majonézový salát ze sleďů

Suroviny

kyselý sleď
500 g
vařená zelenina podle chuti, např. kořenové
150 g
cibule
100 g
majonéza
150 g
sůl, cukr
dle chuti
pepř, ocet
1 špetka

Postup přípravy:

Sledě očistěte a vykostěte, nakrájejte na podlouihlé kousky. Přidejte uvařenou, na kousky nakrájenou zeleninu a cibuli a vše smíchejte s majonézou, kterou podle chuti oslaďte, osolte a okyselte octem. Salát podávejte dobře vychlazený.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.11.2012 9:33| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist