Rybářské špízy

Suroviny

směsi ryb bez kůžže a pokud možno bez kostí
600 g
citrónu
1 ks
oleje
2 PL
másla
1 PL
sůl
dle chuti
worcesterská omáčka
dle chuti
zelená petržželková nebo libečková nať na ozdobu
dle libosti

Postup přípravy:

Ryby nakrájejte na kousky asi 3 x 3 cm. Vymačkejte 1/2 citrónu a šťšávu smíchejte s worcesterskou omáčkou a lžžící oleje. Směsí potřete ryby, zakryjte a nechte asi 4 hodiny odležžet v chladu. Jednotlivé kousky osolte a střídavě napichujte na jehly. Zbylý olej a máslo rozehřejte na velké pánvi nebo pekáčku, položžte do něj ššpízy, pomalu opékejte (na pánvi nebo v troubě) a opatrně obracejte. Podávejte s opečenými bramborami, cibulkou, porce ozdobte plátky citrónu a zelenou natí.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.10.2016 4:30| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist