Roláda z mletého masa s vejcem

rolada-z-mleteho-masa-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

mleté maso (směs hovězího a vepřového půl na půl)
400 g
mletý uzený bůček
100 g
vejce
1 ks
natvrdo uvařené vejce
2 ks
šunka
100 g
hořčice
2 PL
čerstvá paprika
1 ks
koření na karbanátky
1 PL
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Mleté maso dobře rozmíchejte s mletým bůčkem, solí, pepřem, kořením na karbanátky a vajíčkem. Podle potřeby můžete zahustit strouhankou. Pečící papír potřete olejem a z masa na něm vytvořte čtverec. Dvě třetiny potřete hořčicí, pokryjte plátky šunky, nudličkami papriky, vejci a pomocí papíru stočte do rolády. Přendejte ji do pekáčku, trošku podlijte vodou, vložte do více vyhřáté trouby, po 10 – 15 minutách příkon tepla snižte a pečte doměkka. Během pečení podlévejte a přelévejte šťávou. Podávejte s vařenými bramborami, bramborovou kaší a salátem.

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.6.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist