Levná polévka z rohlíků a zeleniny

Suroviny

starší rohlík
2 ks
polévková zelenina
250 g
zeleninový bujón
1 ks
máslo
1 ks
muškátový květ
1 špetka
petržel
sůl
pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Na másle orestujeme zeleninu. Přidáme rohlíky natrhané na kousky a zeleninový bujón. Vše pak zalijeme jedním litrem vody.

Polévku vaříme tak dlouho, dokud zelenina nezměkne.

Potom vše rozmixujeme ponorným mixérem, přidáme špetku muškátového květu, osolíme, opepříme a zdobíme nasekanou petrželovou natí.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.1.2012 8:36| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist