Telecí játra v těstíčku

Suroviny

vejce
2 ks
mléko
1 PL
petrželka
polohrubá mouka
40 g
telecí játra
4 plátky
tuk na smažení
sůl

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Z vajec, mléka, nasekané petrželky a mouky vyšlehejte těstíčko. Plátky jater lehce naklepejte, po krajích nařízněte a obalte v hladké mouce.

Poté je namáčejte v těstíčku a smažte na rozpáleném tuku, solte je až hotové. Jako přílohu si k nim dejte opečené brambory s tatarskou omáčkou nebo salát.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.3.2012 3:16| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist