Rajčata s krutony a bazalkou

rajcata-s-krutony-a-bazalkou-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

bílý toastový chléb
4 plátky
masité středně velké rajče
4 ks
malá cuketa nebo okurka
1/2 ks
bazalka
1 svazek
červený vinný ocet
1 PL
olivový olej
4 PL
čerstvě podrcený pepř
dle chuti
mořská sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Na dvou lžících oleje opečte dozlatova na kostičky nakrájený chléb. Do mísy dejte na kousky nakrájená rajčata, na malé kostičky nakrájenou cuketu nebo okurku, jemně nakrájenou bazalku, osolte, opepřete, zalijte zbylým olejem, octem a promíchejte. Těsně před podáváním vmíchejte do salátu krutony.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.6.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist