Punč z brusinek a zázvoru

Suroviny

cranberry nektar
500 ml
krystalový cukr
5 PL
hřebíček
4 ks
5 cm dlouhý čerstvý zázvor
1 ks
svitek skořice
1 ks
mletý kardamon či mleté nové koření
1 špetka
pomerančová šťáva
500 ml

Postup přípravy:

Oloupaný zázvor nakrájíme na tenké plátky, ty vhodíme do menšího hrnce. Přidáme koření, vše zalijeme brusinkovým nektarem a pomerančovou šťávou. Přivedeme k varu, přidáme cukr a pak hrnec odstavíme ze zdroje tepla, necháme vše 8-10 minut luhovat. Hotový punč přelijeme přes sítko do sklenic a horké podáváme.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.12.2015 4:15| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist