Polévka z rybího filé se zeleninou

Postup přípravy:

Z másla a mouky si připravíme jíšku, podlijeme vodou, provaříme 20 minut, přidáme zeleninu, filé, provaříme. Poté rozšleháme metlou, ochutíme solí a podravkou a zjemníme máslem. Podáváme s opraženou houskou.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.3.2011 4:59| autor: monita

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist