Polévka z červené čočky

Suroviny

červené čočky
1 hrnek
mrkve
1 ks
česneku
3 stroužky
majoránky
1 PL
soli
1 ČL

Postup přípravy:

Červená čočka má tu výhodu, že se nemusí namáčet, je rychle uvařená a navíc pro tělo lépe stravitelná, než čočka klasická. Čočku tedy jen přebereme a zalijeme studenou vodou minimálně na dvojnásobek množství čočky. Přidáme oškrábanou mrkev nakrájenou na kostičky, sůl a uvaříme doměkka. Na závěr dochutíme lisovaným česnekem, majoránkou a krátce povaříme.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.10.2016 3:46

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist