Polévka s kukuřicí a rajčaty

polevka-s-kukurici-a-rajcaty-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

olivový olej
2 PL
malá cibule
2 ks
krájené loupané rajče
1 konzerva
vakuovaná kukuřice
1 konzerva
zeleninový bujón
1 kostka
gouda
100 g
hotová světlá jíška
2 PL
cukr
1 PL
chilli omáčka (můžete vynechat)
1 PL
sůl, pepř
dle chuti
petrželka nebo bazalka
dle chuti

Postup přípravy:

Na oleji zpěňte drobně nakrájené cibule, přidejte konzervu rajčat, kukuřici, zalijte asi 700 ml vody, přidejte kostku bujonu, osolte, opepřete a zvolna vařte asi 5 minut. Vmíchejte jíšku, cukr, chilli omáčku, jemně nasekanou petrželku nebo bazalku a krátce převařte do zhoustnutí. Rozdělte do talířů a jednotlivé porce posypte nastrouhaným sýrem. Můžete podávat s pečivem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.8.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist